Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kert - Dísznövények képes leírás: Kővári - Tulipán [2. oldal]
részletek »

Kert - Dísznövények: Kővári - Tulipán [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kert.tlap.hu » Kert - Dísznövények
Keresés
Találatok száma - 24 db
Kővári Krizantém

Kővári Krizantém

A Kővári Krizantém Kft. tizenötödik éve sikeresen képviseli Magyarországon a holland Straathof Plants B.V. exportcéget krizantém szaporítóanyag, és 5 éve a Schneider Youngplants B.V. céget, egynyári és kétnyári virágok balkonnövények évelők, 2 éve a Greneth Plants B.V. céget Lisianthus és Nyári Vágó virágok palántáinak forgalmazásában.

Krizantém Palánta

Krizantém Palánta

A krizantém termesztésében 30 éves tapasztalattal állunk új és leendő vásárlóink rendelkezésére. Kertészetünkben kaphatóak természetes közegben, azaz marosi homokban gyökereztetett szabadgyökerű , tőzeges táphengeres és tőzeges tálcás, nagyvirágú és csokros krizantém palánták. Anyanövények termesztése évtizedek alatt jól bevált régi módszerrel, hajtatásból tősarjból történik és szaporítóanyagaink hazai termesztési feltételeknek megfelelnek (hőmérséklet, fényviszonyok, talajszerkezet). Virágalanyaink a piaci követelményeknek megfelelően elsősorban a Mindenszentek napjára virágzó fajták. Partnereink szép küllemű, vázában tartós, jól csomagolható és szállítható, egészséges levélzetű, minőségüket hosszan megtartó fajtákat keresnek.

Miniatűr Kert

Miniatűr Kert

A miniatűr kertekkel elérhetővé válik mindenki számára - akármekkora helyen él is - a saját kert, amit ugyanúgy ápolni, gondozni kell, mint agy testvérét, és nem utolsó sorban, a mérete miatt olyan bájos és kedves, hogy öröm ránézni. :) Így - ha kicsi is - de MINDENKINEK LEHET KERTJE - MINIATŰR KERTje! :)

Nagy Kertészet

Nagy Kertészet

Cégünk 1998-ban alakult, családi vállalkozás. Egy 1600 m2-es üvegházban, és 1000 m2-es fóliasátorban termesztünk cserepes dísznövényeket. Termesztő berendezéseinkben csöpögtető rendszerrel öntözünk. Dosatron tápoldatozó rendszer segítségével juttatjuk ki a megfelelő tápanyagmennyiséget előzetes talajvizsgálat alapján, hogy növényeink mindig a számukra megfelelő mennyiségű oldott tápanyaghoz jussanak. Termesztő felületeinken kb. 46000 db növény elhelyezésére van lehetőségünk. Fő profilunk cserepes dísznövények termesztése, de ezen felül kertépítéssel és teleltetéssel is foglalkozunk.

Örökzöld Bt.

Örökzöld Bt.

Az Örökzöld Díszfaiskola 1983-ban létesült családi vállalkozás. Faiskolai dísznövények termesztésével és a növények kis és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Szombathely déli részén könnyen megközelíthető helyen közvetlenül a körgyűrű mellett. Kertészetünk dinamikusan fejlődő vállalkozás, a kezdeti 1 ha.-os területnagyság 2003-ra 10 ha.-ra növekedett, mindez magas termesztési színvonal mellett. Évről évre igyekszünk növényeink minőségén emelni, és visszafogott árakkal megjelenni a hazai illetve a nemzetközi piacon egyaránt.

Hirdetés
Pannon Carnivora

Pannon Carnivora

Sokféle rovaremésztő-, vízi- és egzotikus növény közül választhat! Kínálatunk egyedülálló, növényeink vegetatív és generatív módon szaporítottak, tehát szövettenyésztett, nehezen alkalmazkodó növényeket mellőzünk az ajánlatunkból. Egész évben postázunk, a rendelt növényeket az évszaknak megfelelő állapotban küldjük (pl. Drosera anglica esetében télen telelőrügy formájában). Említést érdemel a vízinövényekből és rovarfogókból országos szinten is különleges gyűjteményünk, mely személyesen tekinthető meg. A nálunk kapható és küldésre szánt növények mind kulturanyagból származnak és kifogástalan állapotban vannak.

Tulipán Virág

Tulipán Virág

Ha valaki járt már Önök közül áprilisban Hollandiában Keukenhofban akkor bizonyára magával ragadta az ilyenkor ott található színes virág kavalkád. Tulipánok, nárciszok, jácintok és krókuszok milliói nyílnak egyszerre és a pazar színükkel vidámságot varázsolnak minden látogató szívébe. Így voltunk mi is 1996-ban, amikor is először ott jártunk. Azután elkezdtünk gondolkodni, hogyan tudnánk ilyen káprázatos tavaszi kertet varázsolni magunknak. A látszólag egyszerű kérdésre csak 2001-ben találtuk meg a választ, amikor is 3000 db virághagymát ültettünk el a kertünkben.

Tuti menü